167610587_3949078211844114_1380946376970261847_n.jpg
A Dacia ma bejelentette, hogy elindítja a DUSTAR-t, a világ első megfizethető űrutazását. Miután már megreformálta a Föld autópiacát, a Dacia következő küldetése, hogy az űrbe juttasson egy Duster-t. A DUSTAR ugyan kis lépés a Dacia-nak, de egy új kezdet az egyszerű, szórakoztató és izgalmakkal teli űrutazásnak. A DUSTAR ma indul útnak. Kövessük figyelemmel a kilövést, magyar idő szerint 10:00-tól a következő linken: Klikk!

A Dacia, a legjobb ár-érték arányt képviselő autómárka bejelentette a világ első (és egyetlen) megfizethető űrprogramjának elindítását. A DUSTAR névre keresztelt innovatív, földönkívüli utazás a mai kilövéssel a kiemelkedő ár-érték arányú űrutazás hajnalát jelenti.

A DUSTAR első fejezetének ünneplésére, a Dacia minden akadályt legyőzve olyan kilövési eseményt szervezett, amelyről nem érdemes lemaradni. A DUSTAR 2021. április 1-jén száll fel.

Ezt az óriási lépést a Dacia azután teszi meg, hogy forradalmasította a Föld újautó-piacát, ehhez 2004 óta megfizethető és megbízható, díjnyertes autókat kínál. A Dacia kiváló mérnökei hosszú évek óta folyamatosan fejlesztették a modern, egyszerű és kitűnő ár-értékarányú járműveket. Erre a páratlan szakértelemre és a Dacia intelligens „design-to-cost” megközelítésére (amikor már a tervezés szakaszában elkezdenek számolni a költségekkel) támaszkodva a bolygónkon történő termékfejlesztés során, a csillagok sem jelenthetnek határt a DUSTAR számára, amelynek célja megmutatni, hogy némi gondolkodással egy apró lépés valóban nagy ugrás lehet egy hosszú úton.

A Földön, a DUSTAR titkos technikai bázisán Alan Ding, a DUSTAR Operations vezetője elmondta: “Célkitűzésünk, hogy a legjobb ár-érték arányt kínáljuk ügyfeleinknek, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a minőség terén. Mivel ezt itt, a Földön már elértük, egyértelmű volt, hogy egy autó űrbe juttatása lesz a következő lépésünk! Sokan álmodoznak az űrutazásról, mi pedig meg szeretnénk mutatni, hogy egy kis erőfeszítéssel ez valósággá válhat. Határtalanul boldog vagyok, hogy ezt a munkát, a kalandvágyó és robusztus Dacia Duster egészen új magaslatokba emelésével kezdjük meg.”

Dustar

Akik inkább két lábbal a földön állnak, és nem szeretnének az űrbe utazni, megtekinthetik a Dacia modellcsalád sztárjait, legyen szó, akár a díjnyertes Új Sandero-ról vagy a Dusterről. A második generációs Duster az a Dacia, amely mindenre képes. A családok kedvence, a Duster ugyanolyan kényelmes az űrben, mint az utakon, 4x4-es verziói pedig azok számára állnak rendelkezésre, akik aszfalton kívüli kalandokra vágynak. Az Új Sandero és az Új Sandero Stepway tökéletesen tükrözi a Dacia értékeit, hiszen egyszerűek és praktikusak, ugyanakkor kiváló minőséget nyújtanak, mindezt megfizethető áron. Mindkét modell magában hordozza a Dacia vitathatatlan értékeit, és már elérhetőek márkakereskedésekben.

A DUSTAR indítását Ön is nyomon követheti magyar idő szerint 2021. április 1-jén, 10:00-kor a Klikk! linken.
A Dacia, mint jól tudjuk a Groupe Renault tagja. A Dacia 44 országban van már jelen, főleg Európában és a Földközi-tenger peremén. Az 1968-ban Romániában létrehozott márkát a Groupe Renault vásárolta meg és indította újra a Dacia Logan 2004-es megjelenésével. A Dacia a legjobb ár-érték arányú autókat kínálja a piacon. Csúcsmodelljeinek - Logan, Sandero & Duster - köszönhetően a márka sikertörténet lett. A mai napig a Dacia több mint 7 millió járművet adott el.