ex-xm
Baumgartner, Kelenföldi út.
Lehet, hogy az övékben gyertya csere is benne volt, (elvileg 4. éviben benne van de nekem 29 ekm van az autóban). Írásban nem adták, csak telefonon hívtak fel, de ekkor már megvolt a fóti ajánlat írásban.
gylaci
Csak most olvastam a Dacia oldalán, hogy az MCV kifutó modell. Ezek szerint jól hallottam hogy megszűnik a gyártása és valami "divatSUV"-t csinálnak helyette?
Ghostdog
Srácok, nem tudja valaki, hogy a sebváltógombot hogyan lehet levenni a rúdról? Ki kellene cserélnem.
Hali!!jony79
Sziasztok. Rég jártam itt! 2005 ös Loganam cserélném max 4 éves mcv re. A kérdésem a 0.9 tce ill sce motorok mennyire megbízhatok. Nincs velük komolyabb probléma?
Milyen gumival adták át? Hogyhogy nem télit vettél rá?Nagya21
Thx!
Most rendeltem rá 4db Continental AllSeasoncontact gumit(egészéves)
Nagya21
Hali!
Sikerült lefrissítenem a Medianavot, 2019 Q4 a frissítés eredménye, ez most komoly?????
1 éves térkép a legfrissebb?
Váááááááá.
Nagya21
Hali!
Sikerült lefrissítenem a Medianavot, 2019 Q4 a frissítés eredménye, ez most komoly?????
Váááááááá.
Na majd a nem reklámozható megoldja.....
Üdv Nagya
Nagya21
Hali!
Váááááááá.
Na majd a nem reklámozható megoldja.....
Üdv Nagya
Nálam a 2020.Q2 fut az android Auto-s Medianavon a Sandero-ban és a Lodgy-ban is. Bővített POI adatbázissal.
És egy kupac funkció van rajt, amit gyárilag nem tudna.
-Magyar TMC útinfó is.
-Összes fixen telepített sebesség mérő, traffipax figyelmeztető. Nem csak a VÉDÁK, sokkal többet, mint amit gyárilag tudna, egyedileg írt adatbázissal.
-3D nevezetességek/épület megjelenítés.
-Figyelmeztető és útszéli táblák kijelzése.
-GPS alapú sebesség és tengerszint feletti magasság kijelzés.
-Azonnali GPS koordináta kijelzés. Így ha az ember ismeretlen helyen van, akkor is tud pl. mentőt, rendőrt, stb. azonnal pontos helyre hívni.
-Házszám kijelzés külön képernyő ablakban.
-színes Renault menü, és 1 ikonos navigáció használat, mint a Renaultokban.
Igény esetén külön Renault elektronikával külső hőmérséklet kijelzés, ajtó nyitásra bebootolás, DrivingEco2 menüben fogyasztási adatok kijelzése, innen nullázható is a km óra műszeregység napi számlálója stb., motor leállíátsakor nem kapcsol le, csak ha a vezető ajtó nyílik.
Krogergo
Arklon
Ezek (pl a Start-Stop) funkció kikapcsolásával nem veszítem el a garanciát? Van egy csomó dolog ami tetszene, én csak attól félek,hogy pápá gari
Hoplita3001
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a service resetet, hogy lehet véghez vinni? (2018-as Logan MCV)
A neten van fent pedál nyomogatós, bajusz kapcsoló nyomogatós, meg egy OBD-n keresztül Applikációval resetelős.
Melyik alkalmazható?
Olajat már cseréltem az autóba szóval az nem kihívás csak a villás kulcs..
(Most lesz három éves az autó, több garancia nincs rá, így nem is vinném be a szervízbe, hogy a villás kulcsot tizenezrekért kiüssék)
Plusz teljes hűtővíz cserét ti mikor végeznétek rajta, megvárnátok a gyári 5-6 év ajánlását?
Válaszokért előre is köszi!
Hoplita3001
Tudna valaki tippet adni, akkor hogy honnan lenne érdemes venni OBD csatlakozót ami ténylegesen is működik egy 2018-as Logan MCV-vel.
Az elmúlt években már vettem 2 kínait. Egyik sem működött.
Egy ismerősöm is kölcsön adta a vezetékesét. Az se működött..
Szóval Magyar földön hol lehet ilyet kapni, még épp kéz láb áron, ami még működik is ?
Hoplita3001
Tudna valaki tippet adni, akkor hogy honnan lenne érdemes venni OBD csatlakozót ami ténylegesen is működik egy 2018-as Logan MCV-vel.
Az elmúlt években már vettem 2 kínait. Egyik sem működött.
Egy ismerősöm is kölcsön adta a vezetékesét. Az se működött..
Szóval Magyar földön hol lehet ilyet kapni, még épp kéz láb áron, ami még működik is ?