Krogergo
Ennek nem az esőhöz van köze. Gondolom amikor szakad az eső, akkor fel van kapcsolva a világítás. A kapcsolóban leszakad duda vezetéke meg ilyenkor már nem ér össze. Lekapcsolt világításnál még igen. Kapcsoló csere. Vagy lehet javítani, és egy darabig jó lesz.
Krogergo
Ennek nem az esőhöz van köze. Gondolom amikor szakad az eső, akkor fel van kapcsolva a világítás. A kapcsolóban leszakad duda vezetéke meg ilyenkor már nem ér össze. Lekapcsolt világításnál még igen. Kapcsoló csere. Vagy lehet javítani, és egy darabig jó lesz.
Ha lehet, akkor szeptemberben el szeretnék gurulnék hozzád...
Sheme
gylaci
Csak most olvastam a Dacia oldalán, hogy az MCV kifutó modell. Ezek szerint jól hallottam hogy megszűnik a gyártása és valami "divatSUV"-t csinálnak helyette?
Basic
Most mutatták be, bár az szerintem valahol inkább az MCV1 utódjának tekinthető.
Basic
Nekem is tetszik, de a nagycsaládos kedvezmény nélkül szerintem nagyon drága lesz. Ha megnézed a lépcsőshátú árát...
Krogergo
sehogy
Krogergo
Nincs után állítás, kiemel a hidraulika amennyire kiemel, és kész. Fogyasztói társadalom, 5 év garancia, azt kibírja, utána venni kell új autót. Ha nem, marad a javítás.
Nagya21
Sziasztok!
Nos tegnap voltam a nem reklámozható Kollegánál egy kis vérfrissítésre a MaCiVén, nem kapkodta el a dolgokat, megadta mindennek a módját!!!!
2,5dl váltóólaj kellet a gyári feltölrésre!!!!!ezt mindenki ellenőrizze (ellenőriztesse), és ha kell töltse (töltesse) fel.
Friss térképek is lettek.
Üdv Nagya
Krogergo
Szalag átvezető vagy kormány kapcsoló hiba. Csere.